logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Den Bosch // GPS tocht Den Bosch
Groepsuitje Den Bosch

GPS Tocht Den Bosch

GPS Tocht voor all-in prijs

Een GPS tocht door het gezellige Den Bosch is niet gewoon een stukje lopen met een GPS apparaat. U komt samen met uw team langs verschillende satellietpunten waar u getest wordt op uw denkvermogen door verschillende vragen en uiteenlopende opdrachten te beantwoorden.

Maar ook ontdekt u de mooiste plekjes van Den Bosch, u zult ogen tekort komen. Dit is zeker geen topsport, maar een indrukwekkende route door het mooie Den Bosch.

Eigentijds vermaak met een knipoog naar sportief en gezond vermaak! Uiteraard in combinatie met lekker eten en drinken in diverse restaurants. Klik hier voor meer informatie over de GPS tochten in Den Bosch.Budget Uitje Den Bosch

Budget Uitje

Kies een van de leuke stadsuitjes in Den Bosch en eindig vervolgens in een sfeervol Italiaans restaurant met een 2 gangen diner. Ontdek de stad met 1 van de volgende programma's: Bikken en Klikken, Wie is de Rat, GPS Menutocht, Crazy 88 en nog vele andere. De ontdekkingstocht door de stad Den Bosch zit vol met verrassende foto opdrachten en daarnaast ook nog vele doe-, en denkactiviteiten.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
GPS tocht Den Bosch

GPS menutocht

Gedurende de GPS Menutocht nemen de teams het tegen elkaar op door met behulp van de GPS en een digitale camera verschillende opdrachten op te lossen. Een leuke en spannende GPS tocht door Den Bosch in combinatie met lekker eten en drinken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Wie is het Zwijntje Den Bosch

Wie is het zwijntje?

Wie is het zwijntje? Een teamontdekkingstocht door de stad Den Bosch waarbij je met GPS en een digitale camera de stad ontdekt. Tijdens het ontdekken van de stad worden er spannende spelonderdelen gespeeld, waarbij er 1 persoon het zwijntje is. Dit zwijntje probeert onopgemerkt het teamspel te ondermijnen. Uitermate geschikt voor teambuilding.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Stadsgamen Den Bosch

StadsGamen

Een andere leuke GPS tocht door Den Bosch is StadsGamen. StadsGamen is uitdagend, prikkelend en zeker ook intellectueel. De verscheidene teams maken gebruik van GPS, SMS, MP3 speler en een digitale camera. Gedurende het StadsGamen wordt er lekker gegeten en gedronken in diverse restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer

Den Bosch is perfect voor een GPS Tocht. Het GPS apparaat brengt door middel van satellietpunten u naar de mooiste plekjes en restaurants van Den Bosch. Uitjes en Eten regelt uw GPS Tocht op maat, van ontvangst tot de afsluiting en van het programma tot de catering.

Een bedrijfsuitje of groepsuitje regelen in Den Bosch? Geen probleem. Uitjes en Eten regelt uw uitje tot in de puntjes. Van leuke spelprogramma's tot en met heerlijk catering. U heeft nergens omkijken meer naar. Uitjes en Eten organiseert niet alleen bedrijfsuitjes en groepsuitjes in Den Bosch. Dit doen wij door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over groepsuitjes in Apeldoorn, teamuitjes in Breda of afdelingsuitje in Volendam.

Bedrijfsuitjes Den Bosch

Personeelsuitje Den Bosch

Personeelsuitje in Den Bosch? Uitjes en Eten regelt het voor u. Wij organiseren een geheel verzorgde dag voor u in deze Hollandse prachtstad. Ga met uw personeel langs mooie monumenten en kom bij de mooiste restaurants! Uitjes en Eten regelt het allemaal voor u.

Groepsuitje Den Bosch

Den Bosch heeft een rijke historie en veel verschillende monumenten. Denk bijvoorbeeld aan de Monriaan, de Sint-Catharinakerk en de Binnendieze. Prachtige monumenten die u allemaal krijgt te zien tijdens een groepsuitje in Den Bosch.

Puzzeltocht Den Bosch

Den Bosch is benoemd tot meest gastvrije stad van Nederland en dat maakt Den Bosch de perfecte stad voor een Puzzeltocht van Uitjes en Eten. Ontdek de mooiste monumenten en plekjes van Den Bosch met een plattegrond of een GSP apparaat.

GPS tocht Den Bosch

Een ontdekkingstocht door Den Bosch met een GPS apparaat? Het kan allemaal met onze uitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Tijdens deze uitjes loop je via verschillende satellietpunten een mooie route door Den Bosch.

Teambuilding Den Bosch

Communicatie, samenwerking en plezier maken. Dit staat allemaal centraal tijdens een Teambuilding programma van Uitjes en Eten in Den Bosch. De enthousiaste begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor optimale samenwerking binnen uw bedrijf.