logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Den Bosch // Groepsuitjes
Groepsuitje Den Bosch

Groepsuitje Den Bosch

Groepsuitje voor all-in prijs

Den Bosch is een super locatie voor een groepsuitjes, dit omdat deze stad heel veel te bieden heeft voor grote én kleine groepen. Denk bijvoorbeeld aan een stadsontdekkingstocht of een dinerspel!

Voor ieder wat wils in deze prachtige stad. Een vriendenuitje, groepsuitje of familie uitje, Uitjes en Eten regelt alles voor u. Tijdens de arrangementen van Uitjes en Eten ontdekt u de mooie stad Den Bosch.

Specialist in groepsuitjes

Uitjes en Eten is uw specialist in het organiseren van groepsuitjes door heel Nederland. In de stad, het bos of op het strand en zo ook in Den Bosch. Naast de verschillende activiteiten tijdens uw groepsuitje regelen wij ook de catering. Hierdoor hoeft u zich nergens druk om te maken en kunt u heerlijk genieten.

Bent u al nieuwsgierig geworden of er een groepsuitje voor u tussen zit? Hieronder vindt u een aantal groepsuitjes die wij aanbieden in Den Bosch. Voor meer Den Boschse groepsuitjes klikt u hier.

Een uitdagende stepontdekkingstocht door Den Bosch

Steps in the city

Steps in the city is een ontdekkingstocht waarbij je op de step de stad Den Bosch ontdek. Het blijft echter niet bij alleen maar steppen. Ieder team ontvangt namelijk een plattegrond en een camera om de uitdagende doe- en denkactiviteiten uit te voeren. Daarnaast zullen jullie langs diverse restaurants gaan waar u kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Levend Monopoly

Levend Monopoly

Levend Monopoly, de naam zegt het al, de levende variant van het bordspel. Aan de hand van een plattegrond en bijbehorende opdrachten verkennen jullie Den Bosch en proberen jullie je straten compleet te maken. Wie is het slimst, en wie kan het beste onderhandelen? Na twee rondes wordt bekend gemaakt welk team het meeste geld heeft verdiend en wie er met de felbegeerde Levend Monopoly Trofee aan de haal gaat.

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een leuke Foto Fun Tour met eten en drinken door Den Bosch. Tijdens dit groepsuitje lossen jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Wie neemt de Bikken en Klikken bokaal mee naar huis?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een mysterieus uitje omdat niemand weet wie de Rat is. Hoe listig zal de Rat zijn en lukt het hem om zijn team te laten verliezen. List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend en spannend bedrijfsuitje of groepsuitje in Den Bosch. Weerwolven Dinerspel is een geraffineerd dinerspel in teamverband. Dit betekent een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, slimheid en plezier.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Escape in the City Den Bosch

Escape in the City

Escape in the City is een spannend, boeiend en onvoorspelbaar teamspel in Den Bosch. Het is vergelijkbaar met de populaire escape rooms maar dan met veel meer mogelijkheden om dat je in de stad bent. Door middel van raadsels die antwoord geven over de slotencodes krijg je de handboeien los. Het personeelsuitje kan worden gecombineerd met een heerlijk driegangenmenu.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teamspel waarbij vele leuke en spannende spelen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tijdens dit bedrijfsuitje strijden de diverse teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Door de rijke historie heeft 's-Hertogenbosch veel archeologische monumenten. Ook zijn er veel rijks- en gemeentelijke monumenten.

De beste manier om 's-Hertogenbosch écht te beleven is door actief op stap te gaan. 's-Hertogenbosch en omgeving biedt u veel mogelijkheden voor een onvergetelijk dagje met collega´s, familie of vrienden. Kom en ontdek de prachtige omgeving op een unieke manier!

Tijdens de groepsuitjes van Uitjes en Eten kom je langs de mooiste plekjes van Den Bosch. Ga bijvoorbeeld Bikken en Klikken of StadsGamen, mooie routes met leuke opdrachten tussendoor. U kijkt u ogen uit in deze carnavalsstad.

Personeelsuitje Den Bosch

Personeelsuitje in Den Bosch? Uitjes en Eten regelt het voor u. Wij organiseren een geheel verzorgde dag voor u in deze Hollandse prachtstad. Ga met uw personeel langs mooie monumenten en kom bij de mooiste restaurants! Uitjes en Eten regelt het allemaal voor u.

Groepsuitje Den Bosch

Den Bosch heeft een rijke historie en veel verschillende monumenten. Denk bijvoorbeeld aan de Monriaan, de Sint-Catharinakerk en de Binnendieze. Prachtige monumenten die u allemaal krijgt te zien tijdens een groepsuitje in Den Bosch.

Puzzeltocht Den Bosch

Den Bosch is benoemd tot meest gastvrije stad van Nederland en dat maakt Den Bosch de perfecte stad voor een Puzzeltocht van Uitjes en Eten. Ontdek de mooiste monumenten en plekjes van Den Bosch met een plattegrond of een GSP apparaat.

GPS tocht Den Bosch

Een ontdekkingstocht door Den Bosch met een GPS apparaat? Het kan allemaal met onze uitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Tijdens deze uitjes loop je via verschillende satellietpunten een mooie route door Den Bosch.

Teambuilding Den Bosch

Communicatie, samenwerking en plezier maken. Dit staat allemaal centraal tijdens een Teambuilding programma van Uitjes en Eten in Den Bosch. De enthousiaste begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor optimale samenwerking binnen uw bedrijf.