logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Den Bosch // Personeelsuitje Den Bosch
Groepsuitje Den Bosch

Personeelsuitje Den Bosch

Personeelsuitje voor een all-in prijs

Een personeelsuitje in Den Bosch? Uitjes en Eten organiseert het voor u! Deze mooie sfeervolle stad heeft vele mogelijkheden voor een origineel personeelsuitje. Denk bijvoorbeeld aan een GPS Menutocht of Bikken en Klikken. Tijdens deze stadsspellen ontdekt u de mooiste plekjes van Den Bosch.

Uitjes en Eten wilt u graag helpen bij het organiseren van een gezellige, unieke en bovenal onvergetelijke personeelsdag in Den Bosch. Uitjes en Eten heeft vele mogelijkheden voor personeelsuitjes in Den Bosch.

Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met heerlijk eten en drinken, want wat is er nou gezelliger dan samen lekker te genieten van een hapje en een drankje! De begeleiders van Uitjes en Eten zullen ervoor zorgen dat uw personeelsuitje helemaal tot in de puntjes zal verlopen.

Hieronder vindt u een aantal van onze personeelsuitjes in Den Bosch. Voor meer personeelsuitjes in Den Bosch, klik hier.

Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een leuke Foto Fun Tour met eten en drinken door Den Bosch. Tijdens dit groepsuitje lossen jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Wie neemt de Bikken en Klikken bokaal mee naar huis?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een mysterieus personeelsuitje omdat niemand weet wie de Rat is. Hoe listig zal de Rat zijn en lukt het hem om zijn team te laten verliezen. List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch teamspel in pubsfeer

Pubquiz

Pubquiz is een hilarisch teamspel in pubsfeer. Een teamspel waarbij strijd, scherpzinnigheid, maar toch vooral gezelligheid voorop staat. De Pubquiz is een quiz met verschillende kennis, muziek, doe denk en plezierspelen waar een hoog IQ geen vereiste is. Uiteraard inclusief een heerlijk hapje en drankje.

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Escape in the City Den Bosch

Escape in the City

Escape in the City is een spannend, boeiend en onvoorspelbaar teamspel in Den Bosch. Het is vergelijkbaar met de populaire escape rooms maar dan met veel meer mogelijkheden om dat je in de stad bent. Door middel van raadsels die antwoord geven over de slotencodes krijg je de handboeien los. Het personeelsuitje kan worden gecombineerd met een heerlijk driegangenmenu.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is het nieuwe, hilarische en unieke personeelsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse hilarische opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teamspel waarbij vele leuke en spannende spellen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tijdens dit personeelsuitje strijden de diverse teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Levend Stratego in Den Bosch

Levend Stratego

Levend Stratego is een zinderend personeelsuitje waarbij je als team samenwerkt en op zoek gaat naar de vlag van de tegenstander. Met Levend Stratego ontdekt u prachtige plekjes in deze stad door middel van vele doe- en denkactiviteiten. Het spel eindigt met winnaars en verliezers, maar nooit in mineur.

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer

Een personeelsuitje in Den Bosch? Voor Uitjes en Eten is dit geen probleem. Wij verzorgen graag de gehele dag voor u. Van ontvangst tot afsluiting en van activiteit tot catering, wij regelen het allemaal voor u.

Den Bosch is een gezellige stad in Brabant met een geschiedenisrijk centrum. Het rijke verleden en het heden samen is een perfecte combinatie. Kom winkelen, bewonder de prachtige monumenten en proef gastvrijheid bij de vele gezellige cafés, restaurants en terrassen.


Personeelsuitje Den Bosch

Personeelsuitje in Den Bosch? Uitjes en Eten regelt het voor u. Wij organiseren een geheel verzorgde dag voor u in deze Hollandse prachtstad. Ga met uw personeel langs mooie monumenten en kom bij de mooiste restaurants! Uitjes en Eten regelt het allemaal voor u.

Groepsuitje Den Bosch

Den Bosch heeft een rijke historie en veel verschillende monumenten. Denk bijvoorbeeld aan de Monriaan, de Sint-Catharinakerk en de Binnendieze. Prachtige monumenten die u allemaal krijgt te zien tijdens een groepsuitje in Den Bosch.

Puzzeltocht Den Bosch

Den Bosch is benoemd tot meest gastvrije stad van Nederland en dat maakt Den Bosch de perfecte stad voor een Puzzeltocht van Uitjes en Eten. Ontdek de mooiste monumenten en plekjes van Den Bosch met een plattegrond of een GSP apparaat.

GPS tocht Den Bosch

Een ontdekkingstocht door Den Bosch met een GPS apparaat? Het kan allemaal met onze uitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Tijdens deze uitjes loop je via verschillende satellietpunten een mooie route door Den Bosch.

Teambuilding Den Bosch

Communicatie, samenwerking en plezier maken. Dit staat allemaal centraal tijdens een Teambuilding programma van Uitjes en Eten in Den Bosch. De enthousiaste begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor optimale samenwerking binnen uw bedrijf.