logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Den Bosch // Teambuilding Den Bosch
Groepsuitje Den Bosch

Teambuilding Den Bosch

Teambuilding voor all-in prijs

De gehele dag teambuilding activiteiten in Den Bosch? Tijdens de activiteiten leert iedereen elkaar beter kennen in de sfeervolle stad Den Bosch. In deze stad kunt u niet alleen veel ontdekken maar ook bouwen op een goede samenwerking.

In Den Bosch is een Teambuilding programma uiterst geschikt. De enthousiaste begeleiders van Uitjes en Eten helpen bij het optimaliseren van de samenwerking in uw bedrijf. Door middel van de activiteiten komt de kracht van het collectief sterk naar voren.

Daarnaast betekent teambuilding voor Uitjes en Eten natuurlijk ook lekker eten en drinken in diverse restaurants. Hieronder vindt u een aantal van onze teambuilding programma´s in Den Bosch. Klik hier voor een volledig overzicht.


Levend Monopoly

Levend Monopoly

Levend Monopoly, de naam zegt het al, de levende variant van het bordspel. Aan de hand van een plattegrond en bijbehorende opdrachten verken je de stad en probeer je straten compleet te maken. Wie is het slimst, en wie kan het beste onderhandelen? Na twee rondes wordt bekend gemaakt welk team het meeste geld heeft verdiend en wie er met de felbegeerde Levend Monopoly Trofee aan de haal gaat.

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een ludiek teamspel in Den Bosch. Hoe stiekem is de Rat? Welke Rat lukt het om ongemerkt zijn team te laten verliezen? Teambuilding, list en bedrog en heerlijk eten en drinken in verschillende restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Lipdub Maken

Lipdub Maken

Onder begeleiding van een professionele cameraman en begeleiding gaan jullie als bedrijf een geweldige Lipdub of videoclip maken. Kom gezamenlijk tot een nummer en leef je helemaal uit. Jullie kiezen een popsong en gaan vervolgens vol overgave een show neerzetten. Een Lipdub Maken is de uitgelezen kans om een super middag te lachen, te gieren en te brullen. En niet te vergeten, lekker te eten en drinken!

Vanaf € 33,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Teambuilding Outdoor

Teambuilding Outdoor

Met Teambuilding Outdoor ga je met elkaar de uitdaging aan en wordt je samen een topteam. De kracht van het collectief zal snel zichtbaar zijn. Teambuilding Outdoor is het ondernemen van speciaal geselecteerde opdrachten waarbij iedereen zijn grenzen verlegd en de andere teamleden inspireert. De dag zal worden afgesloten met een heerlijke BBQ en een drankje.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teambuilding programma waarbij diverse spannende en leuke spellen afgewisseld worden met heerlijk eten en drinken. Welk team neemt de DinerSlag Trofee mee naar huis?

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Minute to Win it

Minute to Win it

Minute to Win it, een uitje met diverse behendigheidsspelletjes is een combinatie van durf, concentratie, sensatie en humor. Laat je niet afleiden door je tegenstander en probeer de opdracht foutloos uit te voeren. Uiteraard wordt Minute to Win it gecombineerd met een heerlijk diner en gaat de winnaar naar huis met de felbegeerde Minute to Win it trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Den Bosch werd in 2010 gekozen tot de meest gastvrije stad van Nederland. Dit laat zich zien door de goede service van de horeca, inwoners en de gezellige sfeer in de stad. Tijdens de carnaval, wanneer Den Bosch is omgedoopt tot Oeteldonk, komen mensen uit heel Nederland om dit feest in deze mooie stad te vieren.

Een teambuildingsuitje regelen in Den Bosch? Geen probleem. Uitjes en Eten regelt uw uitje tot in de puntjes. Van leuke spelprogramma's tot en met heerlijke catering. U heeft nergens omkijken meer naar. Uitjes en Eten organiseert niet alleen bedrijfsuitjes en groepsuitjes in Den Bosch. Dit doen wij door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over groepsuitjes in Apeldoorn, teamuitjes in Breda of afdelingsuitje in Volendam.


Bedrijfsuitjes Den Bosch

Personeelsuitje Den Bosch

Personeelsuitje in Den Bosch? Uitjes en Eten regelt het voor u. Wij organiseren een geheel verzorgde dag voor u in deze Hollandse prachtstad. Ga met uw personeel langs mooie monumenten en kom bij de mooiste restaurants! Uitjes en Eten regelt het allemaal voor u.

Groepsuitje Den Bosch

Den Bosch heeft een rijke historie en veel verschillende monumenten. Denk bijvoorbeeld aan de Monriaan, de Sint-Catharinakerk en de Binnendieze. Prachtige monumenten die u allemaal krijgt te zien tijdens een groepsuitje in Den Bosch.

Puzzeltocht Den Bosch

Den Bosch is benoemd tot meest gastvrije stad van Nederland en dat maakt Den Bosch de perfecte stad voor een Puzzeltocht van Uitjes en Eten. Ontdek de mooiste monumenten en plekjes van Den Bosch met een plattegrond of een GSP apparaat.

GPS tocht Den Bosch

Een ontdekkingstocht door Den Bosch met een GPS apparaat? Het kan allemaal met onze uitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Tijdens deze uitjes loop je via verschillende satellietpunten een mooie route door Den Bosch.

Teambuilding Den Bosch

Communicatie, samenwerking en plezier maken. Dit staat allemaal centraal tijdens een Teambuilding programma van Uitjes en Eten in Den Bosch. De enthousiaste begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor optimale samenwerking binnen uw bedrijf.